Vieraskirja


 Nimi *
 Sähköposti
 Nettisivu
 Viesti *
* Pakollinen tieto

Anti-spam
Syötä oheinen kirjain ja numeroyhdistelmä allaolevaan tekstikenttään, ole hyvä.
captcha

(166)
(46) Jani Rautanen
28.08.2014 17:27:46 +0000
url  email

Pääsiskö teidän kanssa yhteiskuvaan keikan jälkeen? Jäättekö joskus "hengailemaan" yleisön joukkoon keikkojen jälkeen vai lähdettekö suoraan esim. nukkumaan tai bussiin? Miten teidän bändi on muodostunut, keitä otetaan soittamaan? Laulusolistikin on tietääkseni ainakin varmaan kerran vaihtunut? Kysyn aika paljon teistä (kuten ehkä olette huomanneet), mutta kun kiinnostun jostain niin tahdon tietää kaikki mahdolliset asiat siitä. Eli kysynkin, että haittaako tämä mun kyseleminen vai vastailetteko mielellänne mun kysymyksiin?


 


TUROT: Vastatkaamme lyhyesti: 1. Pääsee 2.Joskus 3. Kysyit aiemmin jo tuon ja sen edellisen. 4.Solisteja on ollut kaiken kaikkiaan 4 ukkoa: Hara Laukkanen, Rane Rautiainen, Juuso Rautava ja Janne Piiroinen. Rane Rautianen laulaa TULEVA KERÄILYHARVINAISUUS- albumilla, Juuso teki reippaat 100 keikkaa viime vuosikymmenellä, ennen vuoden 2005 marraskuuta. 5.Kysyt aika paljon, sen on totta, mutta mahdollisesti ihan kaikkea ei kerrota julkisesti. 6. mielellämme vastailemme.(45) Jani Rautanen
26.08.2014 18:53:54 +0000
url  email

Mikä bändi on teidän suurin esikuvanne? Entä teidän suosikkibiisinne? Onko joku biisi, joka on ollut setissä aina? Kenen tai minkä bändin yhteiskiertueelle haluisitte? Mikä on suosikkikeikkapaikkanne, kenties Lahti?


TUROT: Esikuva on tietysti Turo himself. Suosikkibiisien lista olisi loputon jos tähän ryhtyisi kaikkien Turojen suosikkeja luettelemaan, vain yhtä tuskin löytyy. Setti elää ja muuttuu vuosien saatossa, mikään biisi ei ole ollut aina keikalla soitettavana, esim. Peeniskateus on ollut very long time. Yhteiskiertueen voisi järjestää, Halvatun Papat Duon ja Tenkasen Aarnen kanssa sellainen on tehty viime vuosikymmenellä. Keikkapaikkojen suhteen olemme kaikkiruokaisia - ja paria poikkeusta lukuun ottamatta, kaikki ovat olleet hyviä.(44) Jani Rautanen
25.08.2014 15:45:20 +0000
url  email

Osaisitteko tehdä nykyään uuden version tosta "Bändin esittely"-biisistä, joka on teidän "No sleep till Pitkämäki"-live-levyllä? Siinä ei varmaan enää toi "nen" toimis kaikkien henkilöiden kohdalla? Mikä on keikkojen yleisin aloituskappale, vakioita (pari) ja lopetuskappale?


 


TUROT: Uutta suunnitellaan koko ajan, ja vaikka vanhaan come back tehtäisi, "nen"-pääte toimisi yhä. Viime aikoina aloitusbiisi on ollut Kossua ja Kaakaomaitoa, lopetuskappaleet vaihtuvat kun siihen katsotaan olevan tarvetta. Kyse on tietysti encore- kappaleista, joita ei valita säätiedotuksen mukaan.(43) Jani Rautanen
24.08.2014 18:27:52 +0000
url  email

Hei, oletteko koskaan ottaneet esim. aurinkolaskejanne pois keikoilla vai onko se Turojen periaate, että mustat vaatteet ja mustat lasit päällä?


 


TUROT: Turo-univormu koostuu mustasta ja valkoisesta. Solisti on onnistunut kerran rikkomaan aurinkolasinsa, laitettiin mustat roudarinteipin palaset silmälapuiksi loppukeikan ajaksi.(42) Jani Rautanen
21.08.2014 16:38:31 +0000
url  email

Se on HIENOA että muuttelette sanoja keikoilla, jatkakaa samaan malliin!

(41) Jani Rautanen
20.08.2014 17:40:02 +0000
url  email

Tää voi olla selvä asia jo, mutta kysyn kuitenkin eli improvisoitteko tekstiä keikoilla? Kaarinan Old Texasissa ainakin "Portsarin elämää"-biisissä lauloitte (tai laulusolisti lauloi) "Sisälle saa mielestäsi mennä Matti ja Teppokaan eikä Päivi Räsänen", kun levyllähän se menee "Sisälle saa mielestäsi mennä selväkään". Siinä esimerkki, mitä tarkoitan.


TUROT: Kyllä improvisoimme, se virkistää. Paalupaikan saa usein joku ajankohtainen julkisuuden henkilö, Portsarin elämää- biisi toteuttaa tässä tapauksessa viisaan toiveen portsarille, ainakin viimeiseksi mainitun kohdalla. Hyvännäköisessä miltei joka keikalla kalpenee joku muu kuin se alkuperäistekstin urheiluselostaja. Poliisissa koetetaan olla pidättämättä koko kansan nopeusennätystaiteiljaa. Ajankohtaiset ilmiöt ovat kautta bändin historian seikkailleet Turojen liveversioissa.(40) Kalevi Pyykkö
19.08.2014 14:18:26 +0000
email

Terve. Milloin tuutte Muhokselle, ja mistähän saisi teidän uuden levyn? Kävin viimeksi teidän keikalla, kun olitte esiintymässa Kiimingissä.TUROT: ILMOITUS KAIKILLE UUSINTA LEVYÄ ETSIVILLE TURO-FANEILLE!


Monessa marketissa ei ole hyllyssä uutta Yhden tähden tähden- cd:tä. Jos hylly on tyhjä Turoista, kannattaa aina kysyä henkilökunnalta, ehkä joku sen markettiin sitten tilaa. Kysyntä luo liikettä!


LEVYKAUPPA X ainakin myy uutuuslevyä ja LEVYKAUPPAX löytyy seuraavista kaupungeista: KUOPIO, LAHTI, HELSINKI, TURKU, OULU, TAMPERE JA JYVÄSKYLÄ.


P.S. Muhokselle rantaudumme mahdollisimman pian, ajankohta vielä avoin. (39) AlfaG ei sukua
17.08.2014 06:57:09 +0000

Itse olen kääntynyt turolaisuuteen varsin myöhään, joskus armon v 2011. Nähnyt sen jälkeen bändin n. 10 kertaa. Toki tiennyt bändin tuolta aikojen alusta melkein ja useampi levy löytyy hyllystä. Totean vaan, että pirun toimiva paketti tämä nykyinen kokoonpano on ja uusi levy on HYVÄ. Yksikään näkemäni keikka ei ole ollut huono. Vähättelemättä tippaakaan menneitä aikoja/kokoonpanoja. Aikansa kutakin.

(38) Arska
15.08.2014 02:55:38 +0000

Mun täytyy ny vähän moittia hommaa. Olen kuunnellut teitä melkein perustamis vuodesta lähtien. Nyt kuuntelin tota uutta versioo ja yks mikä puuttu oli Hara laukkanen ja se on ihan liian iso lovi kokoonpanoonne ei millään pahalla uutta vokalistia kohtaan. Mutta ettekö voi sopia ja ottaa Hara takas.


 


TUROT:Ei millään pahalla, mutta ei.(37) Jani Rautanen
10.08.2014 15:32:15 +0000
url  email

Moi! Olisko teillä joku yksi sivu, mistä löytyis kaikkien Turo-biisien sanat? Vai pitääkö keräillä eri sivuilta?


 


TUROT: Sellaista sivua ei ole. Pieninä paloina ovat biisiemme sanat maailmalla.